Ontwerp en Drukwerk 

Bij ons wordt er gewerkt met een hoogtechnologisch machinepark en wij leveren daarmee de best denkbare kwaliteit. We begeleiden en overleggen met u van ontwerp tot eindproduct, voor zowel kleine als grote oplagen en voor de laagste prijs !  Neem voor een offerte contact met ons op.

Posters - Flyers - Visitekaartjes - Stickers - (entree) Kaarten - Briefpapier - Enveloppen - Doorschrijfsets - Spandoeken Banners  ....... en nog veel meer wij bedrukken bijna alle materialen,  neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken !

 

Posters en Flyers

Posters of flyers drukken van hoge kwaliteit met kleuren die eruit springen, dat is onze expertise. Posters en flyers zijn een goedkoop en effectief middel om jouw boodschap offline bij een grote doelgroep onder de aandacht te krijgen. Binnen- of buitenposters, een kleine oplage of juist tientallen tegelijk, bij Rijnmondgroep krijg je de beste prijs-kwaliteit verhouding. Vraag naar de diverse mogelijkheden, wij kunnen ook eventueel het ontwerp voor u verzorgen, zo weet je zeker dat je een poster laat printen die past bij jouw doel, bedrijf en huisstijl past.

 

Canvas

Zet je lievelingsafbeeldingen uit de kunst en fotografie op doek, ze zullen er perfect op staan.    Ze zien eruit als in een galerie: geen randen en     op hoogwaardig katoen of satijn gedrukt.

* lichtechte kleuren

* milieuvriendelijk en reukloos

* spieraam van sparrenhout (2 cm diep)

* doek aan achterzijde geniet

* incl. ophangsysteem

Visitekaartjes

Wil jij visitekaartjes laten ontwerpen en drukken? Maak indruk op je klant en laat je ontwerp en je eigen uniek design bij ons maken, bijzondere papiersoort en veredeling? Bij Rijnmondgroep heb je ruime keuze uit standaard formaten en designs, Visitekaartjes zijn nog steeds de manier om ervoor te zorgen dat potentiële klanten of relaties jou makkelijk en snel kunnen bereiken.

 

 

stickers

Wil je stickers laten drukken met jouw eigen design en afmetingen ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via ons kun je namelijk snel en eenvoudig alle soorten en maten maatwerkstickers bestellen. Wij kunnen goed inspelen op jouw wensen als het gaat om stickers. Wil je bijvoorbeeld je eigen logo of slogan op een sticker laten drukken? 

Vraag ons naar de vele mogelijkheden.


Voorbeelden van posters en flyers