One way vision folie

 

Een folie met een bijzondere eigenschap. In de folie zitten kleine gaatjes. De achterzijde is voorzien van een lijmlaag en is zwart.

Op de witte voorkant wordt de print aangebracht. Als de folie eenmaal op een raam is aangebracht, dan is het effect dat u door het gaatjespatroon, ongehinderd van binnen naar buiten kunt kijken. Terwijl u van buiten haarscherp de geprinte afbeelding of foto ziet.

 

De folie is voorzien van een 60% printbaar oppervlak met gaatjes van 1,5 mm. Dit houdt in dat iedere willekeurige full color afbeelding op de folie kan worden geprint. De folie is - met uitzondering van getinte of spiegelramen - geschikt voor nagenoeg alle andere soorten glas. Zowel voor enkel- als dubbel glas, etalageramen, winkel- of bedrijfsramen, beglazing van deuren en uiteraard voor autoruiten.

 

Gaatjesfolie is, net als de andere folies die we gebruiken, van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Het is weerbestendig, heeft een zonwerende werking en de opdruk is vervaardigd met UV-bestendige inkten van een hoge printkwaliteit. Onze folies kunnen worden aangebracht in iedere gewenste afmeting en vorm. Geen raam is te klein of groot.